Team Skjærgårds

Har du lyst på et «annerledes-år» med musikk og trosformidling? Flere måneder på turné, i hele landet, med over 60 spillejobber for tusenvis av unge publikummere kombinert med folkehøyskoleliv?

Skjærgårds Music and Mission Festival og Musikkfolkehøgskolen Viken har i år inngått et samarbeid om et nytt team; Team Skjærgårds!

Team Skjærgårds er en helt unik linje med kun 5 plasser. Til teamet søker vi etter deltakere som vil spre musikkglede og formidle budskapet om Jesus til ungdom over hele landet. Dette hovedsakelig gjennom spillejobber – men også gjennom workshops, innlegg, samtaler eller andre kreative kommunikasjonsformer. Du vil dessuten være en viktig ambassadør for Skjærgårds, Skjærgårds’ arrangementer og for Musikkfolkehøgskolen Viken.

Team Skjærgårds deltar på 24H-festivaler og andre festivaler i Skjærgårds regi. Året avsluttes med to uker på Skjærgårds Music and Mission festival, der Team Skjærgårds deltar aktivt, ikke minst med opptredener på festivalens scener. Det sier det seg selv at dere blir en sammensveiset gjeng, med en helt unik hverdag!

Over halvparten av skoleåret er altså «på veien», men du vil også få med deg masse nyttig læring fra lærer og medelever på Musikkfolkehøgskolen. I ukene dere er på skolen, deltar dere i den normale undervisningen med linjefag, hovedinstrument, fellesfag, turer m.m.
Blant fagene du får bruke mye tid på som elev på Team Skjærgårds-linja, er formidling, live-lyd, samspill, interpretasjon (hvordan du tolker og fremfører en låt), studio (preproduksjon av promo-materiale til bruk på turné), ledertrening (forberedelse av workshops og seminarer for kommende ungdomsledere etc).

Søker skal sende demo, attester og vitnemål, samt gjennomgå ett eller flere intervjuer på skolen.

Høres dette interessant ut? Klikk deg inn her, og søk davel!

Skjærgårds

Stiftelsen Skjærgårds
har siden 1981 arrangert Skjærgårdsgospel / Skjærgårds Music&Mission Festival. Festivalen startet i Kragerø
men flyttet i 2000 til Risøya
hvor vi er i dag.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48