En spennende matopplevelse!

Om det er den største nachostallerkenen eller jordbær med softis som frister så kan du være sikker på å finne mye god mat på Skjærgårds. De frivillige i Skjærgårds Kiosk & Bistro gjør sitt ytterste for å servere den beste festivalmaten dere kan tenke dere. Vi har mye variert mat og har alternativer for både vegetarianere og veganere og har glutenfrie og laktosefrie alternativer.

Vi har følgende utsalgsteder:
Oasen Varm Mat – Her lager vi og selger hamburgere, pizza, nachos, vårruller og mye annet godt! Her kan du bli og mett slik at du klarer å holde ut gjennom de mange spennende konsertene.
Oasen Bakeri & Butikk – Vi baker ferske bakevarer hver dag, og kan friste med rykende varme skillingsboller og skoleboller. Her får du kjøpt gode ferdigsmurte bagetter som du kan nyte til frokost, og i tillegg får du kjøpt matvarer i butikken som gjør at du kan ordne deg litt mer selv hvis du ønsker det. Her får du og kjøpt brus, godteri og snacks så du kan klare deg gjennom festivalen. I tilfelle du har glemt såpe eller tannbørsten din får du og kjøpt dette og mer hygieneartikler her.
Isbar – Egen isbar hvor du får kjøpt kuleis i kjeks eller beger, og softis med diverse deilig strøssel.

Sjøbua – Plassert rett ved sjøen er spisestedet med desidert mest sjarm på øya. På dagtid holder de åpent med et godt kaféutvalg.
Sarepta – Vår mobile kiosk som står på campingområdet gjennom uka, men blir flyttet bort til området med hovedscenen på fredag og lørdag. Her får du kjøpt snacks, drikke, vafler og pølser.

Utover utsalgsstedene til Kiosk & Bistro finnes det flere mindre kiosker rundt på øya som tilbyr brus, is og diverse mat og snacks.

Meny

Menyen i Oasen Varm Mat ser i år slik ut:
– Gregersburger 160g (Enkel, dobbel, med og uten ost)
– Nachostallerken
– Tortillatallerken
– Pizza
– Vårruller – NY!
– Crispy duck – NY!
– Vegoburger – NY! (Vegansk burger)
– Vårrull vegetar – NY!

Foodcourt

Nytt av året er at i enden av standsgata vil du finne et foodcourt område med to foodtrucks med spennende menyer og en flott isbar fra Hennig Olsen.
– SAAL Foodtruck byr på italiensk gatemat
– Ricksha Foodtruck byr på pakistansk gatemat

Allergi

Vi har flere retter hvor vi tilbyr glutenfrie og/eller laktosefrie alternativer. Alle våre utsalgssteder har en oversikt over hvilke av hovedrettene som er allergivennlige. Er du usikker så er det bare å ta kontakt med en av våre hyggelige medarbeidere, så skal de hjelpe deg med å finne de alternativene som passer for deg! Vi tar allergier svært alvorlig, og har egne rutiner og utstyr for å tilberede maten for å ivareta deg som deltager.

Velkommen til Skjærgårds Kiosk & Bistro

Skjærgårds

Stiftelsen Skjærgårds
har siden 1981 arrangert Skjærgårdsgospel / Skjærgårds Music&Mission Festival. Festivalen startet i Kragerø
men flyttet i 2000 til Risøya
hvor vi er i dag.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48