Seminarer

Vi ønsker at alle som deltar på Skjærgårds skal få muligheten til å lære mer, grave dypere, få inspirasjon og bli utfordret.
Ingen av seminarene krever forkunnskaper – Velkommen til årets seminarrekker.

”FØLG MEG”
Årets tema er Jesus sine ord: ”Følg Meg”. Bli med inn i en inspirerende seminarrekke hvor vi får møte mennesker som har tatt Jesus ord på alvor og fulgt ham i ulike situasjoner og til ulike steder.

SKAM
Du er skapt til å leve i lyset og i sannhet! SKAM er en følelse av egen uverdighet og handler ofte om de vanskelige siden av livet. I denne seminarrekken tar vi opp temaene fryktløst og uten innpakning – vi snakker om nåde, identitet, verdi, SKAM, synd, omvendelse, et liv i frihet. Temaene i tv-serien SKAM vil bli aktualisert ut fra et kristent verdisyn.

GRILL EN KRISTEN
Seminarserien ”Grill en kristen” tar for seg folks vanskelige spørsmål om kristen tro og forsøker å gi gode og troverdige svar på dem. Seminarene tar utgangpunkt i konseptet med samme navn, som i lengre tid har vært populært på skoler, studiesteder og i menigheter over hele landet. I praksis funker det slik. En person eller et panel av kristne stiller opp for å besvare de spørsmål som blir stilt. Disse stilles av tilhørerne, enten ved håndsopprekning, SMS eller skriving av lapper. Man er selvfølgelig fri til bare å møte opp uten noen spørsmål også.

LOVSANGSSKOLEN
Dette er seminarer som passer for deg som er engasjert i lovsangstjeneste der du bor – og for deg som bare har lyst til å lære litt mer om lovsang.

MISSION
Hva får et menneske til å forlate hjemmet sitt og legge på flukt?
Hvilket arbeid drives blant millioner av mennesker som holdes som slaver i verden i dag?
Hva kan vi gjøre for å hjelpe i dette havet av utfordringer?
I denne seminarrekken inviterer vi folk til å dele sin kunnskap og erfaringer.

PERSPEKTIVER
En seminarrekke som tar opp spennende, motiverende og viktige temaer om alt mellom himmel og jord, og som livet måtte dreie seg om.

Skjærgårds

Stiftelsen Skjærgårds
har siden 1981 arrangert Skjærgårdsgospel / Skjærgårds Music&Mission Festival. Festivalen startet i Kragerø
men flyttet i 2000 til Risøya
hvor vi er i dag.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48