TV Experience (NO)

TV Experience = Fest for alle sansene!
Stavanger-kvintetten er bestevenner av Skjærgårds, og har spilt på bortimot alle scenene på festivalen, fra Live Scene og The Gym til BigTop og Hovedscenen.
Bandet holdt godt over hundre konserter før de rundet 20 år, og spilte for 6 publikummere og 6000 med samme uslåelige energi. Noe magisk må det være med denne gjengen, for de har fått selv de mest stillestående bedehus til å gynge med sine fengende rytmer og inspirerende tekster.
Fra den gang og til nå har TV Experience vokst seg bredere som band, men fremdeles med massevis av energi for hver eneste konsert. De har spilt på de største kristne festivalene i Norge, Sverige og Danmark og er for tiden underveis med lansering av ny musikk.
TV Experience ga ut EP’en Lenghts i mai, med sterke budskap om å holde fast ved håp, og om å komme hjem til Gud. Vi gleder oss til å høre låtene live på Hovedscenen!

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0EXJ6Qs9ABWtw4Do8OnTqR iTunes: https://itunes.apple.com/no/artist/tv-experience/id394296458?l=nb Facebook: https://www.facebook.com/TVExperience/
Instagram: @tvexperience

Skjærgårds

Stiftelsen Skjærgårds
har siden 1981 arrangert Skjærgårdsgospel / Skjærgårds Music&Mission Festival. Festivalen startet i Kragerø
men flyttet i 2000 til Risøya
hvor vi er i dag.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48