Darling West (NO)

Darling West hadde så vidt rukket å børste støvet av Spellemann-nominasjonen de fikk for deres debutalbum fra 2014, før de gikk i gang med å skrive oppfølgeralbumet «Vinyl and a Heartache» som ble sluppet på Vestkyst Records i august 2016.
Bandet består av Mari Sandvær Kreken, Tor Egil Kreken og Kjetil Steensnæs. Ekteparet Kreken spiller ikke bare sammen hjemme i sin egen stue, men er også å finne på veien og i studio med artister som Marit Larsen, Odd Nordstoga og Stein Torleif Bjella, mens Steensnæs er å finne bak gitarene når Bjørn Eidsvåg og Ingebjørg Bratland reiser ut på tur.
Det er derimot når trioen kommer sammen den virkelige magien oppstår. Da produserer de låter som passer like godt inn i de folksomme gatene i Nashville, på de solfylte fjelltoppene i Hollywood Hills, og de regntunge bygdene rundt omkring i Norge. Countrymusikken er et amerikansk fenomen, men som nå er omfavnet av de fleste generasjoner over hele verden.
Til sommeren åpner vi dørene til vårt eget fjøs aka Sjøbua, og byr opp til amerikanske toner av ypperste kvalitet. Velkommen til en av årets fineste konserter.

Skjærgårds

Stiftelsen Skjærgårds
har siden 1981 arrangert Skjærgårdsgospel / Skjærgårds Music&Mission Festival. Festivalen startet i Kragerø
men flyttet i 2000 til Risøya
hvor vi er i dag.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48