Kulturtorget

Kulturtorget er et helt nytt område og konsept på festivalen. Kulturtorget finner du på plattingen ovenfor The Gym. Kulturtorget består av en stor uteplass til hygge og kos, en cafe, bruktbtutikk, bokhandel og et kulturhus.

KulturScena
KulturScena er en helt ny og unik scene på Skjærgårds. Her vil du bli tatt med inn i en verden av fortellinger som vil åpne horisonten din for nye opplevelser og andre verdener. På kulturScena vil du oppdage hvor stort spekter av følelser, meninger, bilder og fantasier som kan bli uttrykket gjennom språket. Følg med her for detaljert program;

http://sginfo.no/category/kultur/

VIVO bokhandleren
På kulturtorget finner du festivalens egen bokhandel. Er du den typen som liker å se filmer i ditt eget hode, eller har du kjøpt deg nye briller som må testes ut? Eller har du vært på seminar og ønsker å gjøre et dypere dykk ned i et emne?. VIVO kan hjelpe deg!

Maritakafe og bruktbutikk
Trenger du pause fra hoppingen og dansingen på musikkscenen, men likevel ønsker å beholde et element av dans og nytelse, mens du har pause?
Da må du ta turen til Maritakafeen og bestille en kaffe. Kaffen på Maritakafeen er så fyldig og rund at du vil oppleve at den nærmest danser rundt på tungen din før den ruller ned i svelget og blir en del av kroppens kretsløp. Denne unike kafeen tilbyr også andre nytelser for ganen og buken. Kom og smak da vel!

Det er ikke bare smakssansene som vil oppleve at de er i himmelen på denne cafeen. Kafeen er nemlig plassert midt i en retrostylet bruktbutikk med mye stæsj du kommer til å like, samt at du sitter i nydelige, gamle og brukte møbler. Bare det å sitte i disse møblene vil oppleves som en reise inn i en verden av luksus og spennende historier. Enda bedre er det at denne luksusen kan bli din for en billig penge. Møblene og alle andre godsaker er til salgs, og pengene går direkte til Maritastiftelsens arbeid som jobber med å forhindre at ungdom begynner å ruse seg, samt at de hjelper mennesker med rusavhengighet og andre typer livskontrollerende problemer til å få et godt og meningsfullt liv. Bor du mellom Risøya og Oslo vil møblene til og med bli levert på døren på søndagen. Hver dag blir det også ”en halvtime med Marita”.

Skjærgårds

Stiftelsen Skjærgårds
har siden 1981 arrangert Skjærgårdsgospel / Skjærgårds Music&Mission Festival. Festivalen startet i Kragerø
men flyttet i 2000 til Risøya
hvor vi er i dag.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48