midlertidig-billettside

BILLETTPRISER

Billetter for Skjærgårds M&M 2018 er ikke lagt ut for salg enda.

 Fra 1/7
Kun salg i døra
Ukespass2200
Langweekend (tor-søn)1700
Weekend1200
Tir/Ons/Tor400
Fredag500
Lørdag500
Søndag0
Overnatting v/dagspass100
Fra 1/6Fra 1/7
 Fra 1/6EnkeltbillettGruppe (10+)Supergruppe (25+)
Ukespass200019001800
Langweekend (tor-søn)165015001450
Weekend115011001050
Fra 1/7
Kun salg i døra
Enkeltbillett
Ukespass2200
Langweekend (tor-søn)1700
Weekend1200
Tir/Ons/Tor400
Fredag500
Lørdag500
Søndag0
Overnatting v/dagspass100

Billettyper på checkin.no

Enkeltpåmelding

Jeg bestiller min egen billett.

Gruppepåmelding

Én gruppeleder for hver gruppe oppretter gruppepåmelding og sender påmeldingslink til deltakerne i sin gruppe. Deltakere i gruppen melder seg på via link mottatt fra gruppeleder, og betaler for sin egen billett med VISA. Det er også mulig for gruppeleder å laste opp en excelfil med deltagere i gruppen og så få tilsendt en faktura for alle gruppemedlemmene samlet. Denne påmeldingstypen gjelder både ukes- og helgebilletter, selv om ikke alle i gruppa velger samme billetttype.

NB! Når du kommer til bestillingen så er det du som gruppeleder som skal registreres som første deltaker. Når det er gjort vil du få en påmeldingslink til din gruppe som du kan dele med de andre.

Det finnes to ulike gruppebilletter, med ulik rabatt; én billettype for grupper på minst 10 personer, og én billetttype for grupper på minst 25 personer.

Gruppe 10 +

Vi er en liten gjeng som melder oss på sammen til Skjærgårds, og ønsker å bestille billetter sammen. Når du oppretter en gruppepåmelding med denne påmeldingstypen bekrefter du at dere blir minst 10 personer som skal meldes inn i gruppen.

Supergruppe 25 +

Jeg er en gruppeleder og vil gjerne få med meg koret/ungdomsklubben/ungdommer hjemmefra. Når du melder deg på denne påmeldingstypen så bekrefter du at dere blir minst 25 personer som skal meldes inn i gruppen.

Skjærgårdsbuss inkludert festivalpass

Vi setter opp egne Skjærgårdsbusser fra en rekke steder i Sør-Norge.
Fra disse stedene kan kjøpe bussbillett tur/retur inkludert ukespass til Skjærgårds.
For å bestille bussbillett med ukespass velger du enkeltpåmelding. Bussbillett med festivalpass kan ikke kombineres med grupperabatt.

Klikk på knappen under for informasjon om avgangstider og holdeplasser!
Info om Skjærgårds-buss Info om Skjærgårds-buss

Nor-way Bussekspress / Konkurrenten setter også opp busser til Skjærgårds, og bussbillett til disse bussene kjøper du på www.nor-way.no. Ved kjøp av disse bussbillettene må du kjøpe ordinært festivalpass i tillegg.

Samarbeidsorganisasjoner

Det finnes muligheter for å kjøpe billetter til gode priser via våre samarbeidspartnere (Skjærgårds LIVE, Acta, FriBU). Ta kontakt med den enkelte organisasjon for mer informasjon.

Skjærgårds for alle

Gjennom fondet «Skjærgårds for alle» ønsker vi å, i samarbeid med Skjærgårds LIVE, tilby deltakelse på Skjærgårds M&M Festival til ALLE ungdommer i målgruppen, uavhengig av familiens/ungdommens økonomi. På vegne av deg selv eller andre kan på søke om å få dekket utgiftene til Skjærgårdsbillett for ungdom som av økonomiske årsaker har vanskeligheter med å delta på festivalen. Søknad sendes til post@sglive.no.

Med forbehold om feil.

Skjærgårds

Stiftelsen Skjærgårdsgospel
har siden 1981 arrangert Skjærgårdsgospel / Skjærgårds Music&Mission Festival. Festivalen startet i Kragerø
men flyttet i 2000 til Risøya
hvor vi er i dag.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårdsgospel
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48